Erkend boekhoudkantoor De Decker en Co

Welkom bij De Decker & Co

De Decker & Co is een erkend boekhoudkantoor gevestigd op het Hoogveld te Dendermonde en is al meer dan twee decennia een vaste waarde in de regio Dendermonde-Lebbeke-Buggenhout-Hamme op vlak van boekhouden, accountancy, fiscaliteit, startersbegeleiding en ondernemersadvies.

Ben je op zoek naar een boekhouder? Heb je plannen om je eigen zaak te starten? Wens je advies over je businessplan? Wil je je belastingaangifte laten invullen door een expert of bijstand bij een fiscale controle?
Bij De Decker & Co ben je aan het juiste adres. Bel of mail ons om geheel vrijblijvend een afspraak te maken.


De Decker & Co staat voor...

Bekwaamheid

De Decker & Co bestaat uit professionele, erkende boekhouders en fiscalisten met jaren ervaring en hun eigen deskundige expertise. Gezien de vele en regelmatige wijzigingen in onze vakgebieden, scholen wij ons systematisch bij zodat je zeker kan zijn dat je overlegt met en bijgestaan wordt door een professional die op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen op sociaal, fiscaal en juridisch vlak.

Betrouwbaarheid

Bij De Decker & Co streven wij ernaar meer te zijn dan je boekhouder. Wij zijn je klankbord, je bevoorrecht raadgever. Je kan steeds, in alle vertrouwen en discretie, rekenen op onafhankelijk, eerlijk advies. Niet enkel onze door het ITAA erkende fiscale accountants, maar ook onze andere medewerkers verbinden er zich toe om het beroepsgeheim te respecteren.

Bereikbaarheid

Als ondernemer krijg je te maken met aangiften allerhande, met juridische en sociale vraagstukken, met wettelijke bepalingen,... Wanneer je vragen of twijfels hebt, zijn wij steeds beschikbaar.


Recent nieuws: