Onze Diensten

Onze diensten omvatten oa:

Startersbegeleiding

Het opstarten van je eigen zaak begint met een goede voorbereiding. Wij staan u bij om dit proces zo makkelijk mogelijk te maken. Wij bekijken de financiële haalbaarheid en risico's van uw project, en begeleiden u bij het vinden van de financiële middelen. Wij adviseren u bij de keuze voor een eenmanszaak of vennootschap en de meest geschikte vennootschapsvorm. Wij helpen u bij het opmaken van een businessplan, brengen alle wettelijke en administratieve formaliteiten voor u in orde, en informeren u over de nodige diploma's en vergunningen.

Boekhouding

Wij zorgen voor de volledige verwerking van uw boekhouding:

  • Het voeren en verwerken van uw boekhouding, op ons kantoor (intern) of ter plaatse bij u (extern), conform de wettelijke vereisten.
  • Het superviseren en controleren van de door u zelf intern gevoerde boekhouding.
  • Het periodiek rapporteren en bespreken van de resultaten.
  • Het opmaken, bespreken en neerleggen van de jaarrekeningen bij de Nationale Bank van België.

Fiscaliteit

  • Fiscale optimalisatie en planning.
  • Het voeren van de BTW-administratie.
  • Het opstellen van belastingaangiften en bijstand bij fiscale controles. Ook voor particulieren: De aangifte in de personenbelasting is de laatste jaren steeds complexer geworden. Wij nemen die taak graag van u over.

Ondernemersadvies en algemene ondersteuning

Zowel bij het dagelijks beheer als bij de langetermijnplanning van uw onderneming komt heel wat kijken. Als zelfstandig ondernemer wordt u geconfronteerd met aangiftes allerhande van verschillende overheden, met juridische en sociale vraagstukken, met wettelijke bepalingen en de praktische uitwerking daaromtrent, met veranderende regelgeving en de nood om hiervan op de hoogte te blijven, met papierwerk dat tijd in beslag neemt die u liever spendeert aan uw corebusiness, met beslissingen die mogelijks fiscale gevolgen hebben voor u of uw onderneming,...

Bij De Decker & Co beschikken wij over de kennis en de expertise om u hierbij bij te staan. Wij leveren niet alleen praktische ondersteuning, wij fungeren ook als klankbord. Wij zijn niet alleen uw rechterhand, wij zijn uw vertrouwde raadgever. In geval van vragen of twijfel zijn wij uw aanspreekpunt.

Overtuigd of vragen?

Ben je overtuigd van wat De Decker & Co voor jou en je toekomstplannen kan betekenen of heb je bijkomende vragen? Neem gerust contact op om geheel vrijblijvend een afspraak te maken. Een kennismakingsgesprek inzake onze diensten, mogelijke samenwerking en tarieven is uiteraard gratis.